De foto's van HRC 1 tegen Montagnards 1 staan hier. De foto's van HRC 2 tegen Heijen 3 staan hier.

Vandaag stond voor HRC1 de laatste competitiewedstrijd op het programma. Een uitwedstrijd tegen Merselo. Voor aanvang van de wedstrijd werden de trouwe supporters van Merselo met een bloemetje bedankt voor hun steun. In de eerste minuten kwam HRC wel bij het doel van de tegenstander, maar.... Merselo pakte het heft al gauw in handen en kwam een paar keer dicht bij het openingsdoelpunt. In de 19e minuut werd het dan toch 1-0. Vanaf toen ging het snel: 2-0 in de 21e minuut, 3-0 in de 28e en 4-0 in de 28e. Er viel voor HRC vandaag geen eer te behalen. In de tweede helft voerde Melderslo zonder problemen het doelsaldo op. Uiteindelijk werd het 8-0.
Tijdens de tweede helft waren er een paar publiekswissels. Aan beide zijden namen 2 spelers afscheid van de selectie. Aan de Afferdse zijde waren dat Joep Zwart en Frank Wijnhoven.

Vandaag werd in Afferden de uitwedstrijd tegen SVS 1 gespeeld. HRC speelde aardig en kreeg verschillende kansjes. Toch was het SVS dat op 1-0 voor kwam te staan. Daarbij hadden ze het geluk dat de keeper de bal niet klemvast te pakken kreeg, waardoor SVS dus in de 61e minuut scoorde. In de de 77e minuut was het Bart Olieslagers die voor de gelijkmaker zorgde: 1-1. Winst was voor HRC zeker niet onverdiend geweest.

De zon scheen. We stonden er warmpjes bij langs de lijn. Vandaag stond HRC1 tegen Astrantia 1 op het programma. HRC 1 begon goed in de eerste minuut. Ze scoorden echter niet. Het was Astrantia dat in de 2e minuut de 0-1 op scorebord liet verschijnen. In de 7e minuut kreeg HRC een strafschop toegekend, omdat Tijn Trum in de 16 weggeduwd werd. Jan Boumans zorgde voor de 1-1 op het scorebord. Hoewel HRC in de tweede helft wel eens een kansje kreeg was het Astrantia dat scoorde. 1-2 in de 12e minuut, 1-3 in de 25e minuut, 1-4 in de 29e minuut en 1-5 in de 42e minuut. Na de pauze kreeg HRC weer wat kansjes, maar de keeper stond een hogere score in de weg. Vanaf de 74e minuut moest HRC verder met 10 man, omdat er een rode kaart uitgedeeld werd. In de 88e minuut scoorde Astrantia nog een keer, zodat als eindstand 1-6 op het scorebord verscheen.

Ook Maasduinen Centraal was aanwezig. Kijk hier voor de bewegende beelden.

Vandaag proefde HRC1 eindelijk weer eens het zoet der overwinning. In 16e minuut werd de score geopend na een fraaie vrije trap van Devin. In de 41e minuut flikte hij weer hetzelfde kunstje en werd het 2-0. Beide keren was Patrick er ook bij betrokken. In de 63e minuut kreeg HRC een vrije trap, omdat de keeper te lang treuzelde met uittrappen. Patrick scoorde uit die vrije trap de 3-0. In de 69e minuut scoorde St. Hubert de 3-1. Jos Althuizen wist in de 78e minuut de bal te onderscheppen en ging op de doelman van de tegenstander af. Hij schoof de bal keurig in het doel: 4-1. In de 83e minuut maakte St. Hubert nog een doelpunt: 4-2. In de 85e minuut kreeg St. Hubert een elfmeter toegekend. Keeper John wist deze echter te keren en St Hubert liep dus tegen een Blauwtje aan. Eindstand 4-2.