Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hrc/domains/hrc27.com/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentlikeme has a deprecated constructor in /home/hrc/domains/hrc27.com/public_html/plugins/content/likeme/likeme.php on line 17

 

Vrijdag 27 maart 2015 werd er in de kantine van Sportpark "De Alverman" in Afferden door betaald voetbal scheidsrechter Reinold Wiedemeijer een presentatie gegeven over zijn carriere en het wel en wee van een scheidsrechter.

Met videobeelden en woord&gebaar vertelde hij op een leuke manier hoe hij scheidsrechter is geworden en wat hij zoal in zijn loopbaan heeft meegemaakt.

Afsluitend mochten de aanwezigen een spelregeltoets invullen welke de bv scheidsrechters regelmatig tijdens beijeenkomsten in Zeist voor de kiezen krijgen.

 

 

wiedemeijer2

 

wiedemeijer3

 

De beste 3 scrores uit de spelregeltoets werden verrast met een oordkonde en een prijsje.

1e William Angenend (8), 2e Jan Gerbecks (7), 3e Mark van Dalen (6)

wiedemeijer8

 Reinold ontvangt van Ralf een presentje voor zijn belangeloze bijdrage aan deze avond.

wiedemeijer7

 

Jammergnoeg viel de publieke belangstelling (van met name de actieve senioren) tegen!

 

Word scheidsrechter!

Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren, ‘het negende’, zaalvoetbal of betaald voetbal fluit; bij elke wedstrijd gaat het ergens om. Zonder scheids geen wedstrijd. Als scheidsrechter leid je het duel in goede banen. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen.

Ruim 500 cursussen 
Ieder seizoen organiseert de KNVB honderden arbitrage-opleidingen, van pupillenscheidsrechter tot rapporteur. Vele duizenden voetballiefhebbers schrijven zich hier jaarlijks voor in. Wil je meer weten over de verschillende scheidsrechtersopleidingen die de KNVB jou te bieden heeft? Kijk dan hier.

Meer info of aanmelden?
Heb je een opleiding gezien die jij wil volgen? Kijk dan op de site van jouw district of er binnenkort een cursus bij jou in de buurt van start gaat. Voor meer informatie en aanmelden kan je ook contact opnemen met het district waarin je woont: 

District Noord: