HRC'27 weet opnieuw niet te winnen

 

HRC'27 heeft de uitwedstrijd met 2-0 verloren van Astrantia. Beide doelpunten vielen voor rust. De eerste kans was nog wel voor HRC'27. Een schot van Niels Kempen lijkt in het doel te verdwijnen, maar de sterke Hongaarse doelman van Astrantia plukt de bal uit het doel. De eerste de beste kans voor Astrantia is wel raak. Twee HRC-verdedigers lopen elkaar in de weg en Jaap Venbrux profiteert daarvan en kan de 1-0 binnen tikken. HRC'27 speelt heel slap en slordig. Er worden weinig duels gewonnen en op het hobbelig veldje van Middelaar is elke 2de bal voor Astrantia. Dit resulteert ook in de tweede treffer voor Astrantia. Een goed aangesneden hoekschop, wordt net zo goed binnengekopt door Willem Kroon. HRC'27 komt niet verder dan een paar afstandschoten.

Na rust had het binnen 30 seconden beslist kunnen zijn. Een vrije schotkans van 11 meter wordt met een uitstekende reflax van HRC-keeper Mike Sanders uit het doel gehouden. HRC'27 komt hierna wat beter in het spel. Echter de kansen blijven schaars. Ook een mannetje extra in de voorhoede kan geen potten breken. Astrantia vertraagt veel het spel en de wedstrijd ligt tegen het einde van de wedstrijd veel stil, dit lijdt tot ergenis aan Afferdse kant. Er vallen daardoor ook geen doelpunten meer en Astrantia wint dan ook deze slechte wedstrijd.

De gifbeker is nog niet leeg aan HRC'27 kant. Eigenlijk verdiende deze wedstrijd geen winnaar, maar door een kluts goal en een hoekschop weet Astrantia te winnen. HRC'27 kan door deze nederlaag promotie vergeten. Hopelijk wordt het seizoen alsnog goed afgesloten. Te beginnen volgende week met een thuiswedstrijd tege De Willy's.