HRC'27 weet wederom niet te winnen van Menos

 

Het was weer een typisch Halfvasten wedstrijd aan HRC kant. HRC'27 komt niet verder dan 2-2 tegen het lager ingeschatte Menos. Het begon allemaal zo mooi, Joep Zwart scoort na 100 seconden met een lage schuiver in de hoek. HRC'27 krijgt hierna meerdere kansen om een tweede treffer te scoren, maar zoals vaker dit seizoen, laat HRC'27 dit na. Menos komt halverwege de eerste helft beter in het spel. Toch blijft HRC'27 het gevaarlijkst voor het doel, maar weet het net niet meer te vinden.

HRC'27 begint zeer slap aan de tweede helft. Dit resulteerd in de gelijkmaker van Menos. Na een corner schiet Nico Wijdeven namens Menos de gelijkmaker binnen. Het wordt hierna nog erger, als Menos op voorsprong komt. Een niets zeggend schot van Niels Somers vliegt over HRC-doelman Mike Sanders in het doel. De storm van Menos gaat hierna liggen, en het wordt eenrichtingsverkeer richting het Menos doel, maar HRC'27 krijgt de bal niet in het doel. Als HRC'27-speler Bart Boumans zijn tweede gele kaart voorgeschoteld krijgt, lijken alle kansen verkeken. Niets is minder waar. In blessuretijd krijgt HRC'27 enkele grote kansen om nog een gelijkspel eruit te slepen. Met kunst en vliegwerk blijft Menos overeind, maar in de slotseconde van de wedstrijd is het toch nog raak, een vrije trap van Patrick van Santen vliegt er alsnog in. Hierna is de wedstrijd ook direct afgelopen.  

Wederom weet HRC'27 niet van Menos te winnen, terwijl HRC'27 voetballend veel en veel sterker is. Het slappe begin in de tweede helft wordt HRC'27 fataal, anders bleven de drie punten vast en zeker in Afferden. Volgende week staat een uitwedstrijd tegen Astrantia uit Middelaar op het programma.