Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hrc/domains/hrc27.com/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentlikeme has a deprecated constructor in /home/hrc/domains/hrc27.com/public_html/plugins/content/likeme/likeme.php on line 17

HRC'27 wint met pijn en moeite

 

Op deze sneeuwachtige zondag wint HRC'27 met 1-0, dankzij een penalty van Jan Boumans. Het spel was echter niet om aan te zien. In de 19de minuut wordt Joep Zwart aangetikt in de 16 meter gebied, en de Afferdse mannen krijgen een penalty. Jan Boumans schuift de bal beheerst in de hoek. 1-0. Nog geen minuut erna, krijgt SVS-speler Harm Fransen binnen één minuut twee keer geel. Eerst voor commentaar op de artitrage, en gelijk erna voor een tackle met twee benen vooruit. HRC'27 heeft verder in de eerste helft het overwicht, maar maakt de kansen niet af, en speelt zeer slordig in balbezit.

De tweede helft is hetzelfde spelbeeld als de eerste helft, HRC'27 zoekt een opening door de SVS defensie, maar creeert geen kansen. Het spel wordt naar mate de tweede helft slordiger en slordiger en SVS blijft hopen op een puntje. En terecht want HRC'27 prikt de tweede doelpunt maar niet binnen. In de 90ste minuut lijkt alles in duigen te vallen. Een SVS-speler gaat heel gemakkelijk naar de grond, en de scheidsrechter wijst wederom naar de stip. Maar de 17-jarige HRC'27 keeper Mike Sanders denkt daar anders over en houdt de penalty tegen. Vlak hierna is het afgelopen. 

Het spel was niet best, maar de 3 punten zijn binnen.Volgende week gaan de HRC'27 mannen op bezoek bij koploper Toxandria en zal HRC'27 uit een ander vaatje moeten tappen.